⚽ Стали известны сроки открытия спорткомплекса в Комрате⚽ Стали известны сроки открытия спорткомплекса в Комрате
Новости
Архив новостей
Joma-sport.md - Конкурс прогнозов
Лидеры
1. viv Лидер 5 тура Лидер 8 тура
335
2. Slava Лидер 23 тура
334
3. uidjir Лидер 2 тура Лидер 18 тура Лидер 21 тура Лидер 27 тура
333
3. Copywriter
333
5. бывалый
332
Перейти к конкурсу
��������...
Александр Епуряну: "Нам стыдно за этот результат. Просим прощения у болельщиков за это поражение" (видео)
29 марта 2021, понедельник

Александр Епуряну: "Нам стыдно за этот результат. Просим прощения у болельщиков за это поражение" (видео) Сегодня сборная Молдовы вернулась в Кишинев после вчерашнего матча с Данией. Капитан команды Александр Епуряну пообщался с журналистами на выходе из аэропорта и попросил прощения у всех болельщиков за самое крупное поражение сборной в своей истории (0:8).

- Нам стыдно за этот результат. Просим прощения у болельщиков за это поражение. Сегодня вместе с тренером и всей командой проведем анализ. Надеюсь, сможем увидеть все ошибки, которые мы вчера допустили. Мы, игроки, выходим на поле и должны нести ответственность за результат. Конечно, я чувствую себя плохо. Это самое крупное поражение в истории сборной. Понимаете, что я не самый счастливый футболист в мире, - отметил футболист.

Напомним, что следующий матч против Израиля может стать 100-м для нашего капитана в составе сборной.

Источник: Protv.md
Администрация сайта не несет ответственности за комментарии, оставленные посетителями. В то же время, администрация призывает читателей вести дискуссии в рамках приличия. Сообщения о политике, религии, языках, содержащие оскорбления, флуд или рекламу, могут быть удалены, а доступ на сайт их авторам может быть блокирован на неограниченный срок. См. подробности: Политика модерации комментариев
Dan
22:11, 30.03.2021
P.S. Arbitrul precis ca a juca pentru danezi, a pus la case de pariuri pe un penalty si stiind ca moldovenii nu vor mai ajunge in careul danezilor la dat lui ai nostri. S a simțit că sa rupt ceva in joc la echipa noastră după acel penalty. Trebuia sa fie pregătiți pentr un joc cu multe goluri, si de faptul că vor fi conduși la scor, Ei au dat mîinile in jos si nici nu înțelegeau ce se petrece. Faptul că au urlat toti la Oleg, în loc să-l încurajeze după acel gol, principalul apărător care poate juca foarte bine dar și greșește, nu a fost mai bine daca apărarea a fost distrusă.
Dan
21:44, 30.03.2021
Au fost opriti cu acel penalty venit aiurea, ierau pusi pe lupta baietii dar moralul nu fost restabilt dupa primul gol, iar dupa al doilea jocul le-a iesit total de sub control. Echipa Daneză au profitat si au înscris. Sincer credeam ca vor înscrie mai rapid. Ceva nu a fost curat cu acel penalty. Cred ei trebuiau să schițeze un scenariu de o luptă pentru un scor favorabil cu asa adversar, însă toti si au dorit o minune si poftim. O infantilitate totală de la jocul cu ferezii. Cred ca Rapciuc si Ioniță trebuiau să apară în premiza a doua cu danezi. Cu feroezii trebuiau să joacecei cei mai tineri din nationala si cistigau. Dar asa cred eu, ori traiasca mintea taranului...Pre mult au fugit in ultimul timp Rapciuc si Ioniță la cluburile lor, trebuiau să se odihnească. Atenție multă imaginii lor dar la fizicul lor nu sa gîndit nimeni. Tactic incorect totul. Cu asa adversar ca Danemarca trebuiau să cîștige primul joc cu feroezii cu golaveraj mare, sa aiba un plus la moral. Echipa nu este vinovată cu nimic. Antrenorul a facut decizii mai mult sub presiunea publică dar trebuia sa aiba o alta atitudine fata de joc, fata de echipa. Avem jucători buni dar startul a fost ratat, ar fi necesar ca sa se implice u n antrenor de fotbal moldovean, Cred ca pentr asa salariu găseau pe cineva mai bun, antrenor sa fie de fotbal si nu populist si fricos. De ce a scos in jocul cu ferezii pe Ioniță si pe Oleg, oare chiar nu a vazut ca au jucat ultimul joc unul cu Juventus altul cu Arsenal, cu cîteva zile in urma, plus zborul, acomodarea, alt colectiv...Imi pare rau echipa chiar sin băieți talentați toti, dar antrenor bun nu avem. Credeam ca stie si poate ceva , cu asa succes jucau ei si fara atrenor
Сборная Израиля
18:48, 30.03.2021
Какашка
Это их уровень, другие играют не лучше, а ещё хуже.
Сборная Израиля
18:48, 30.03.2021
Какашка
Это их уровень, другие играют не лучше, а ещё хуже.
Какашка
17:42, 30.03.2021
Позорище. Вы зачем одевайте футболки сборной . Бегите вон из сборной . La lucru la prashit popushoi...)
Какашка
17:42, 30.03.2021
Позорище. Вы зачем одевайте футболки сборной . Бегите вон из сборной . La lucru la prashit popushoi...)
Сборная Израиля
11:17, 30.03.2021
Klose
Молодец Епуряну, но 0-8 это уже слишком и за гранью и всё таки это сборная Дании, а не сборная Англии к примеру.
Немчик
Молдаване 7 лет уже не выигрывают ни у кого кроме Андорры и Сан Марино. Ты ещё говоришь про позор?
Осип
То что ты предложил бред, сделай так, я тебе скажу что будет. Игроки сборной Молдавии никогда в жизни не приедут в сборную играть. Они скажут зачем нам приезжать, чтобы нас штрафовали ещё. А во вторых они могут сказать что 7 лет не выигрывали ни у кого кроме Андорры и Сан Марино, мы не хуже играем предшественников. Всё тоже самое, всё стабильно. Молдавия тут играет среди тех кто сильнее, пора отправляться в Дивизион Д и играть с теми с кем можно поиграть и побеждать. Хотя Мальта 2-2 со Словакией играет, чёрт его знает.
Осип
10:31, 30.03.2021
Просто калеки, вы посмотрите насколько они лениво играю за сборную, самоотдачи ноль. Я бы их штрафовал, сыграл плохо в ноль самоотдачи, вместо ЗП заплати штраф. За свои кровные жопу бы рвали. За страну видимо жопу рвать мативации нет у них.
Armin
10:28, 30.03.2021
Позорники
Немчик
09:31, 30.03.2021
Хорошо, что сейчас пандемия и футболистам можно спрятать лицо. Я бы на их месте, особенно на месте Рябчука, оставил бы только глаза.
Săvulean
08:33, 30.03.2021
Oameni buni, nu aruncați cu petre în fotbaliști că sunt copiii noștri. Din păcate trebuie să repet (am spus-o de nenumărate ori aici, dar nimeni nu ascultă), că la ora actuală echipa noastră nu este pregătită pentru a da piept cu adversari de talia Danemarcei. Aveți răbdare, mai trebuie mult timp pentru a deveni tari. România e cu mult peste echipa noastră, dar deja de 23 de ani nu a participat la nici un turneu final de CM (la europene a mai fost). Echipa trebuie de susținut și la bine și la greu. Sunt sigur că cu Israel băieții vor arăta cu totul altfel. Capul sus, hai Moldova.
Евграфф
23:47, 29.03.2021
Până acuma cătau: "Nokia 3310" și "Opel Vectra".... Dar amu scriu despre "futbol'... Cine își mai aduce aminte despre cei ce au antrenat acești "futbolisti".....de atunci, de pe timpurile lui "Nokia" și "Vectra", a și "crosovsi" "Reebook"?! Aminte....punetii în șir ..... analizați rezultatul? 2*2*2=3?
hyper
21:27, 29.03.2021
UTM,

nu propun nimic, nu-s expert, doar fac analiza la ''cum de am pierdut asa lamentabil''. Poate unica solutie este psihologia de intarit, Firat a putut sa lucreze cu ei ca sa nu piarda de la Franta chiar asa categoric. Solutii pentru Moldova impotriva echipelor ca Austria, Danemarca nu prea sunt la moment. Autobusu si contratac sau fazele fixe. 11 oameni in careu ca sa nu lasam spatii si contre. Nu glumesc. La joc deschis ne mananca astia.
UTM
21:11, 29.03.2021
hyper ce spui tu e adevarat, dar cu ce ne ajuta asta . peste noapte nu se face nimeni profesionist. Cum spune Iepure, si mentalitetul nu poti sa-l schimbi ! Iar sa pierdem cu asa scor nu e foarte vesel chiar daca echipa merita. Trebue ceva nestandart
Iurpe
21:03, 29.03.2021
E problema in mentalitetul moldovenesc , antrenorii bag frica in copii încă de la vârste fragede , in loc săi lase sa se simte liberi pe teren și sa se distreze jucând fotbal . Dacă vom schimba mentalitetul încă de la juniori poate ne vom ridica vreodată . Nu stiu cum au ajuns ăștia de la naționala fotbaliști profesioniști , dar după așa joc e de ghindit .
01
21:03, 29.03.2021
Moldova 0-4 Israel ????
777
20:45, 29.03.2021
Dupa asa scor cu Danimarca ....
Toti banii care au kistigat cu insulele Feroe
sa le cadoneze la scolele raionale din tara la dezvoltarea tinerilor fotbalisti !!!!!
hyper
20:42, 29.03.2021
wider,

In contextu fotbalului modern, scorurile nu-s o problema, inca o data explic, echipa care are superioaritate si ii merge jocul bate o setca de goluri, pana fluiera arbitrul finalul de meci. Asta se numeste profesionalizm. Nu se opresc la 2 sau 3:0 Fix asa pentru comparatie a facut Danemarca cu Moldova, le-a dat bataie pana in ultima secunda, acuma sper ca ai inteles aluzia. Pot explica si mai simplu daca vrei.
UTM
19:46, 29.03.2021
Le-as sugera celor de la Federatie sa aduca un preut sa i sfinteasca, sa-i descinte poate i-o deocheat cineva. Ati vazut cu cita ura se uita arbitrul din Azerbaigean la jucatorii nostri.
to wider
19:31, 29.03.2021
pentru ca in anglia echip locala e ca nationala la noi....
wider
19:28, 29.03.2021
Hyper, ce are echipa din liga angliei cu nationala si mai ales a moldovei, ai pus la comparatie p***a cu pi***a ma scuzati de expresie.
hyper
19:27, 29.03.2021
de 2 ori in 2 ani, o data de la Leicester chiar pe teren propriu si recent de la United. Se intimpla. Cu vitezele si randamentul lor, poti inscrie si mai multe.
hyper
19:25, 29.03.2021
Locuiesc in Southampton, echipa locala in ultimii 2 ani a pierdut cu 9:0 in Premier League, asa se intimpla in fotbalul modern cand unei echipe care ii merge bine jocul, nu se opreste si forteaza pin in ultimele minute, se numeste profesionalism. Iar echipa cealalta nu are nici o replica, in box meciul ar fi oprit, in fotbam e alt principiu.

O victorie cu Israelul poate spala din rusine. Capu sus!
UTM
19:18, 29.03.2021
Lasa cu nu s-o facut gaura in cer, au mai patito si altii. Va aminti de brazilia
Khimich
19:15, 29.03.2021
De acord!!!Toti gresim dar nu toti isi pot cere scuze!!!
Klose
19:09, 29.03.2021
Епуряну всегда находит в себе силы выйти к прессе и извиниться. Это многие болельщики не достойны такого капитана.
НАЦИОНАЛЬНАЯ ДИВИЗИЯ 2020/21
Команды
И
В
Н
П
Мячи
О
1.
Шериф
28
25
2
1
89-6
77
2.
Петрокуб
28
20
6
2
69-16
66
3.
Милсами
28
16
7
5
53-23
55
4.
Сф.Георге
28
17
4
7
50-31
55
5.
Динамо-Авто
28
10
9
9
46-45
39
6.
Дачия Буюкань
28
9
8
11
32-36
35
7.
ФК Флорешть
27
5
5
17
25-65
20
8.
Сперанца Н
27
4
7
16
26-61
19
9.
Зимбру
27
3
5
19
19-51
14
10.
Кодру
27
1
3
23
18-93
6
Бомбардиры
Кастанеда (Шериф)
20 (5)
В.Амброс (Петрокуб)
14 (4)
А.Антонюк (Милсами)
11 (3)
С.Платика (Петрокуб)
10 (1)
М.Михалёв (Динамо-Авто)
10 (4)
Волков (Сф.Георге)
9
Кричмарь (Дачия Буюкань)
9
Назар (Милсами)
8
Близниченко (Шериф)
8 (1)
Паирель (Динамо-Авто)
7
И.Жардан (Петрокуб)
7
Я.Цуркан (Петрокуб)
7
Коловос (Шериф)
7
Дедов (Милсами)
7
Стынэ (Сф.Георге)
7
Уилсон (Шериф)
7 (1)
Ассистенты после 28-го тура
А.Антонюк (Милсами)
15
Кастанеда (Шериф)
10
Кристиано (Шериф)
9
Михалев (Динамо-Авто)
9
С.Платика (Петрокуб)
9
Гадзе (Шериф)
7
Бондаренко (Сф.Георге\Флорешть)
7
Я.Цуркан (Петрокуб)
7
Волков (Сф.Георге)
6
В.Амброс (Петрокуб)
6
Стынэ (Сф.Георге)
6