Все новости
Архив новостей
Конкурс прогнозов - Суперлига 2023/24
Лидеры
1. saniok6
223
2. suvorov Лидер Ф2-10 тура
220
3. Фартовый
216
4. Gol Лидер Ф2-7 тура
215
5. RACUCADABRA Лидер 4 тура
213
Перейти к конкурсу
��������...
Финал Кубка Молдовы
25.05, 20:00 Петрокуб - Зимбру
"Сф.Георге" обыграл FCM "Унгень", забив победные голы на исходе матча: результат 1/8 финала Кубка Молдовы
06 июля 2019, суббота

FCM Унгень - Сф.Георге 0:2
Голы: Д.Мандрыченко, 86 - 0:1, Карастоян, 90 - 0:2
FCM Унгень: Каминский, Черников (Багрий, 76), Маржин, Прока, Ан.Мирон, Крянгэ, Ф.Кожокару, Ватаву, Шолдан, Ал.Мирон, К.Арама.
Запасные: В.Киринчук, Сырбу, Дудка, М.Цуркан.
Сф.Георге: Н.Чеботарь, М.Фокша, Новиков, Плэмэдялэ, Суворов (Реницэ, 90), Бойчук (Калак, 89), Истрати, Киракосян (Карастоян, 67), Ожог, Д.Мандрыченко, Гинайтис.
Запасные: Бурак, В.Мартин.
Судья: А.Брегуца. Унгены, городской стадион (синтетика).

Первый матч - 0:1

Источник: Moldfootball.com
Администрация сайта не несет ответственности за комментарии, оставленные посетителями. В то же время, администрация призывает читателей вести дискуссии в рамках приличия. Сообщения о политике, религии, языках, содержащие оскорбления, флуд, рекламу или написанные заглавными буквами, могут быть удалены, а доступ на сайт их авторам может быть блокирован на неограниченный срок.
GabyN
13:09, 07.07.2019
cumatru fmf ! STP SGS are foarte mare dreptate,la ce ii trebuia sf gh sa forteze si sa bate ungheniu cu scor mare,ei au jucam un fotbal economic,stiind riscul care il proviaca un teren artificial,si in al doilea rind e periculos sa joci cu o echipa de pe b deoarece amatoriilor le este greu sa depozedeze corect un adversat cu multa experinta si faulteaza foarte tare
Ghimp
«Внимание! Этот пользователь написал комментарии под разными никами: Ochinca»
10:23, 07.07.2019
Esti asa convins ca invatam sa merg? Scrie undeva virsta mea? Tu mereu comentezi de sfintul, si laso cu paralelul ca nu e asa. Iar nr 4 e novicov, unul dintre cei mai buni fundasi din tara. Uite doar la ultimul meci cu milsami. Si tu chiar esti dus cu pluta daca nu intelegi ce inseamna motivatie si concentrare. Trebuia sa ii umileasca pe cei din ungheni ca tu sa nu mai comentezi prostii? Vezi-ti de tara unde esti daca tot ai hotarit sa pleci, si te rog pe viitor cind alegi sa critici la greu pe cineva, macar scrie corect. Iar daca nu iti place "fotbalul de colhoz" pai nu il mai privi si cu atita mai mult comenta in nestiinta de cauza. Pace
Cumătru fmf
10:00, 07.07.2019
Ghimp
Eu am văzut fotbal Moldovenesc încă când tu cred ca abia te învățai sa mergi.
Anu acesta am stat mai mult în afara și nu am reușit sa prind meciuri din campionat. Relativ mii paralel și de fcm și Sfântul. Ideia era altam un loc doi. Nu trebuia nah sa se întindă mult cu asa echipa din B. Ce au favut ei? Au alergat ca și ceilalți, aproape 90 minuye ca sa marcheze. Fiindcă nu pot finaliza ocazii. Asta demonstreaza ce? Ca îs slabi. Și mii paralel ca îs în vacanta. Un fotbalist adevărat, da noi nu avem asa ceva în tara, fiindcă majoritatea din ei au venit după beții la meci, pentru nr 4 asta garantez, trebuiau sa realizeze momentele încă de la suruceni. Fotbal de colhoz, atita tot. Și dacă e sa compar cu fotbalul din tara unde locuiesc. Pai divizia naționala cel puțin la nivel d eprofesuonaliem și atirnare a jucătorilor e liga a 5 din Belgia. Și sa avem pretenții mari în viitor. Nu ai cu ce. Doar seriff poate fi numita echipa de fotbal. Sanatate
ghimp
«Внимание! Этот пользователь написал комментарии под разными никами: Ochinca»
09:51, 07.07.2019
cumatru, tu chiar nu esti normal la cap. chiar nu inteleg ce trebuia sfintul sa faca ieri ca tu sa nu scrii prostii. campionatul e incheiat si toti erau cu gindul la vacanta. nu mai generaliza atita, si ia-ti familia si iesiti la natura ca e duminica
Văru
09:33, 07.07.2019
Cumatru FMF pe lîngă aberațiile pe care le scrii pe site, nu mai ai altă ocupație?
Cumătru fmf
09:04, 07.07.2019
КИШИНЕВ
Mai buni fra doar și poate, cu experienta, rapizi, cu gândire în faza de construcție și realizare (nu toți, în mare parte), DAR la general sa iei, fotbal nostru e distrus de tot, nu avem șanse sa concuram în Europa. Dacă locul 2 asa joc arata, îmi închipui celelalte echipe. Sănătate tuturor.
Кишинев!
01:36, 07.07.2019
Ну о чем вы говорите??!! Святые по полю пешком ходили. Было видно что команда сильнее , мастеровитей. ,Чемпионат закончили на 2 месте. зачем напрягаться ,забивать 10 голов??? для чего???. то что Унгены молодцы ,это точно. но было видно если Святым надо было забить 5 мячей они бы забили. А так хорошая игра для Унген. Всем хорошо всем приятно. и хватит чушь писать .
Ochinca
«Внимание! Этот пользователь написал комментарии под разными никами: ghimp, Ghimp»
01:28, 07.07.2019
Ungheni, liniste-te. De unde emotii de calificare? Cine a vazut meciurile a inteles. Bravo pentru efort, dar niciodata sfintii nu au avut emotii in meciurile astea. Doar suparati ca nu au luat vacanta mai devreme. Dar iese ca milsami e din divizia B daca de luat dupa meciu de 3 zile in urma din campionat unde sfintul a cistigat lejer. Deci in final, totul e la locul lor. Sanatate
Unghenschii
23:00, 06.07.2019
STP(SGS) если бы команда могла забить больше то они сделали бы это еще в пером тайме и потом возили Унгенчан. А на самом деле они с трудом забили на 86 минуте. Вы имеете в команде игроков сборной, вам должно быть стыдно что какая-то команда из Дивизии Б чуть было не прошла вас. ФЧМ Унгень Браво!!!!!!Мы гордимсься Вами. Весь город вами гордится. Вы показали что значит дать бой этим засранцам из вышки. Так держать, всего вам самого наилучшего. Ждём больших побед во втором круге чемпионата
#FortaFCMUngheni #HaiUngheniu
Cumătru Fmf
22:49, 06.07.2019
to STP (SGS)
Nu cred ca a fost vorba de "marcau cate isi doreau" , evident diferenta dintre cele 2 echipe era vizibila. Dar mai repet , Sf ghita nu a avut un meci usor azi, sa fim seriosi. au avut posesie, au avut faze de gol , cred ca pe linga goluri inca 4 evidente de gol, dar in aceste 2 meciuri, au avut si ei emotii.
Si nu au aratat ei acestor jucaori din B, cum se joaca fotbalul . au arata de fapt ca o finalista de cupa, sau o ocupanta de loc 2 la moment, nu o sa faca mare brinza in Europa, fiindca e un fotbal mort de tot. si din pacate la moment exista doar o singura echipa de fotba profesionista in moldova, sheriff. in rest era clar ca buna ziua, ca sf. ghita trebuia sa treaca. si comparativ cu celalate echipe care au incasat saci cu goluri, astia din B, au aratat ca pot face o impresie buna, si sa isi faca pe adversari sa se trudeasca ca sa macheze, chiar daca inca o data o spun, valoarea e diferita.
STP (SGS)
22:18, 06.07.2019
Cumatru fmf nu te intrista. Sfintii daca doreau bateau si mai multe goluri, dar se intreaba pentru ce ? Pentru fala, ca Seriful, ca ceilalti ? Si-au batut joc de jucatorii din deviziile A si B. Aici Sfintii au demonstrat calmul , i-au pus la incercare pe cei de la Ungheni, adica i-au scos din starea somnifera, in sfirsit au inteles cum trebuie sa joace fotbal. Tot odata Sfintilor multe goluri nu le trebuia, fiindca trebuie puterea de pastrat pentru meciuk cu Speranta, deaceia s-au stariut sa evite traume si cartonase galbene. Bravo si celor de la Ungheni, ca azi nu au alergat asa de mult, sau staruit, sper ca au primit o experieta dubla de la cei de la Sfintul Gheorghe. Dar voua Sfintilor sucese !
Cumătru fmf
20:46, 06.07.2019
1232
Bai eu înțeleg sa prinzi un meci slab, se întâmplă. Da sa nu particip în faza de construcție a unui atac, dacă tot pornește de la fundași, sa nu distrugi un atac, sa nu poți sa te sincronizezi cu ceilalți apărători și sa cauți umbra pe stadion. Acela numai nu fotbalist se poate numi. Tot ce are di. Fotbal și e bun. E ca are înălțime. În rest nimic. Și crede-mă am mai văzut fotbal la viata mea.
1232
20:41, 06.07.2019
Nu are ce cauta in fotbal - suna prea dur. In primul rand oricine poatea avea un meci prost. In al doilea - omul ce nu poate progresa? Exista o multime de exemple. Cand jycatori de divizia a 3-a ajungeau peste cativa ani in echipele de top.
Cumătru fmf
20:30, 06.07.2019
Echipa din Ungheni - de admirat. Fost la meci. Au avut o dăruire incredibila. Da nu putem compara valoarea suruceni lor. Dar la general FCM a aratat ca o echipa din B, pot tine in suspans, o echipa din națională. În alt punct trist care tre sa îl spun :ÎN MOLDOVA FOTBALUL NU ARE VIITOR. O echipa care pretinde și vrea sa joace în El, sa nu poată bate ușor o echipa de muncitori, de fotbaliști care au ca meserie altceva decât fotbalul. E trist. Bravo pentru ungheneni. Sa joci fără schimbari, ca practic nu le ai, și sa ai și ocazii, merita admirație. Iar de Sfântul Gheorghe, au jucători tehnici, explozivi dar e puțin pentru a avea pretenții în fotbal. Iar jucători ca Novicov, nr, 4 nu au ce cauta în fotbal. În jucător maxim de divizia A. Maxim.
Задай вопрос редакции Moldfootball.com
Другие конференции
СУПЕРЛИГА 2023/24, ФАЗА 2
Команды
И
В
Н
П
Мячи
О
1.
Петрокуб
10
7
3
0
30-5
24
2.
Шериф
10
5
3
2
16-9
18
3.
Зимбру
10
5
2
3
16-12
17
4.
Милсами
10
2
4
4
11-12
10
5.
ФК Бэлць
10
2
2
6
7-22
8
6.
Дачия Буюкань
10
0
4
6
6-26
4
Бомбардиры
Гынсарь (Милсами)
13 (5)
М.Платика (Петрокуб)
10
В.Амброс (Петрокуб)
10 (3)
Талал (Шериф)
8 (2)
Н.Клещенко (Петрокуб)
7
Жоао Паулиньо (Зимбру)
7
Аларибе (Зимбру)
7
Солодовников (ФК Флорешть)
7
Луваннор (Шериф)
7 (1)
Бадоло (Шериф)
7 (3)
Силва (ФК Бэлць)
6 (3)
Ассистенты после 10-го тура
Рикардиньо (Шериф)
10
В.Амброс (Петрокуб)
10
Бивол (Дачия Буюкань)
7
Дану (ФК Бэлць)
6
Т.Лунгу (Петрокуб)
6
Нягу (ФК Бэлць)
6
Камара (Милсами)
5
Рэйляну (Зимбру)
5
Мбекели (Шериф)
5
Ревенко (Петрокуб)
5