Все новости
Архив новостей
Конкурс прогнозов - Суперлига 2023/24
Лидеры
1. saniok6
161
2. suvorov
150
3. kristal88
148
4. serhii85 Лидер 4 тура
145
5. djapar455260
144
Перейти к конкурсу
��������...
Кубок Молдовы, 1/4 финала, первый матч
02.03, 14:00 Петрокуб - ФК Стэучень
02.03, 14:00 ФК Бэлць - Дачия Буюкань
03.03, 14:00 Милсами - Зимбру
03.03, 14:00 Шериф - ФК Виктория
Платформа Liga TV стала доступна и для болельщиков за пределами Молдовы
07 сентября 2023, четверг

Платформа Liga TV стала доступна и для болельщиков за пределами Молдовы Платформа Liga TV стала доступна и для болельщиков из-за границы. Федерация футбола Молдовы получила от правообладателей разрешение на трансляцию матчей внутренних соревнований, организованных FMF, во всех странах мира.

Таким образом, Суперлигу, Лигу 1 и Кубок Молдовы-Moldtelecom теперь смогут смотреть все болельщики, независимо от того, в какой стране они находятся.

Напоминаем, что матчи Суперлиги, Лиги 1 и Кубка Молдовы-Moldtelecom в этом сезоне можно смотреть онлайн по подписке на медиаплатформе LigaTV.md.

Абонемент на весь сезон стоит 10 евро и дает доступ ко всем матчам в прямом эфире, видеообзорам и интервью. Месячный абонемент стоит 3,50 евро.

Администрация сайта не несет ответственности за комментарии, оставленные посетителями. В то же время, администрация призывает читателей вести дискуссии в рамках приличия. Сообщения о политике, религии, языках, содержащие оскорбления, флуд или рекламу, могут быть удалены, а доступ на сайт их авторам может быть блокирован на неограниченный срок. См. подробности: Политика модерации комментариев
Europa
17:32, 08.09.2023
In ce calitate se trensmit meciurile, cine a cumparat? macar 1080 este? Daca nu, ap nici nu se merita de stricat ochii.
Ca la noi
19:03, 07.09.2023
Starsky
A fost la noi președinte, un personaj numit Petru Lucinschi. Păi el spunea că Chișinăul e pentru oameni bogați. Cei care n-au bani, trebuie să trăiască la țară...
трали-вали
16:31, 07.09.2023
Цитата vav
Какое бабло? 200 лей в год это бабло??
Даже и такую сумму народ не даёт...не видят за что платить
Starsky
16:10, 07.09.2023
Цитата Ca la noi
Chiar îți socoți tot neamul tău, de niște bețivani zgârciți?
La fel, ai dreptate, multi sunt la limita saraciei sau dupa limita. De betie nu am zis nimic, dar de tigari - da. Fii mai atent.
In acelasi timp, daca omul abia de-si poate permite paine sa manance, crezi ca isi mai permite sa aiba un laptop, telefon smart sau sa achite internet ca sa priveasca meciurile online?
Acei care isi permit cele necesare ca sa priveasca meciurile online, sunt aproape sigur ca isi permit si 200 lei per 9 luni (sau cat acolo dureaza un sezon), ca sa priveasca meciurile.
Eu sunt de parere ca lucrurile nu au de unde sa se dezvolte atat timp cat nu sunt bani. Daca nu se băga FMF cu translarea meciurilor, pina in ziua de azi aveam sa privim fotbal inregistrat de careva entuziasti pe telefonul lor de pe tribuna din colt, fara comentarii si fara tabloul scorurilor si minutul meciului.
Ei chiar au vandut drepturile unei companii din EU. Cauta pe OneFootball, acolo sezonul trecut mergeau meciurile din Moldova. Si mergeau fara comentrarii. Era foarte trist sa le privesti - dar in schimb gratis :)
Eu am decis sa achit, ca sa am si comentarii.

Eu cred ca solutia este sa vina o companie privata de TV, sa cumpere drepturile, si sa arata la TV gratis meciurile din Superliga. Atunci si cei cu posibilitati mai mici vor putea urmari meciurile, si ligatv va primi bani cu ajutorul carora vor avea de unde sa achite cameramani, comentatori, si alt staff care lucreaza la ei + sa aiba de investit in utilaj mai bun, etc.

Un raport financiar al ligatv.md ar fi minunat. Ar fi adus multa lumina la ceea ce se intampla cu aceste translari. Sper cineva cu puterea de decizie sa citeasca comentariile noastre si sa vina cu un astfel de raport.
Ca la noi
14:41, 07.09.2023
Chiar îți socoți tot neamul tău, de niște bețivani zgârciți?
Ca la noi
14:36, 07.09.2023
28% din populație nu le ajunge salariul nici pentru cel mai necesar și încă la 40% doar pentru cel mai necesar.
Ca la noi
14:16, 07.09.2023
Цитата Starsky
Eu cred ca unicii prosti in aceasta situatie sunt acei care se zgarcesc sa plateasca 200 lei pentru un sezon ca sa priveasca meciurile. Si atunci cand merge vreun meci interesant, stau ca prostii si se roaga la livetv.sx sa le dea vreun link gratis sa traga si ei cu un ochi la acel meci.Cate pachete de tigari iti cumperi pe saptamana? Cati bani costa asta?Schimba-ti mentalitatea. Toti vorbiti despre aceea ca bani in fotbal nu sunt, nu se investesc, etc. dar de aici vreti bilete gratis la stadion si translare cu mai multe camere, comentatori, reluari - si tot sa fie gratis.
Nu-i vorba despre țigări, bere, fete sau unde-și mai cheltuie oamenii banii munciți. Vorba e unde se duc acești bani. Tu spui că la dezvoltarea fotbalului, ok, aș vrea să văd un raport da la FMF, unde au fost cheltuiți banii din translațiile anilor precedenți. De ce a fost un raport, cum au fost repartizați banii de la participarea Șerifului in cupele europene, dar nu-i nimic despre translări? Câți bani s-au strâns, care cluburi și câți bani au primit. Sau poate câți funcționari de la federație și-au cumpărat Porsche, când sute de mii de oameni se deplasează cu transportul public...
Eu cred că tu trebuie să-ți schimbi mentalitatea. La noi in Moldova nu-s salarii ca la tine in UE, o mare parte din populație supraviețuiesc cu un salariu (pensie) de +- 5000 lei(250euro). Așa că nu mai scrie tu despre țigări și bere, pentru că mulți oameni se gândesc să le ajungă bani de mâncare și să-și achite comunalele...
Yikr
13:44, 07.09.2023
Cică au obținut permisiunea .....câtă minciună și mizerie. Așa fotbal să priviți singuri. Cum sa achiți bani cînd poți privi campionatul Angliei gratis.

Ce ține de divizia națională și divizia a apu să vă uitați singuri de mînă cu toți contabilii.
Giovanni Bou
12:01, 07.09.2023
Eu nu deschid cutia Pandorei . Știi câți bani se alocă pe trei campionatele raioanele ? Între 2-4 milioane de lei. Îți dai seama la acest nivel câți bani . Cel mai amuzant că echipele cotizează pentru arbitrii pentru ce fac ei . Deci milioanele astea vin și se duc pe chestii inutile.
Ok o sa apară acuș și o să îmi spună că în toate țările civilizate se achita. Nici o problema . Calitatea oferirei serviciului difera. Eu mi-am luat abonament . Cum naiba sa ascult când unul că daghi rage efectiv tot meciul?
Цитата Starsky
Eu nu zic ca tot ce scrii tu nu este corect. Ai dreptate in careva chestii, chiar daca le scrii intr-o forma mai agresiva sau mai putin politicoasa.Cred ca nu e vorba de plan A si plan B. Probabil multi din diaspora s-au adresat la FMF cu intrebarea: de ce nu putem privi meciurile din fotbalul nostru moldovenesc fiind peste hotare. Consider ca era o greseala strategica sa nu dai voie diasporei sa priveasca. Nici nu se explica asta undeva, nici nu se dadea surse alternative unde de dus si de privit. pur si simplu o eroare generica pe ligatv.md si gata. Oamenii stateau cu eroarea asta in fata si nu intelegeau ce trebuie sa faca ca sa poata privi meciul cu echipa sa iubita.Eu le-am scris email, mi-au raspuns cum stau lucrurile, si am decis singur sa ma uit prin VPN. Acum ca au simplificat lucrurile - imi va fi si mai usor sa privesc.Referitor la bani in federatie: nimeni nu zice, buzunarul e cu gauri si bani din bugetele alocate probabil se strecoara prin gauri, dar tre sa intelegi un lucru simplu de contabilitate: nu poate un buget alocat de ex. pentru iluminarea stadioanelor, sa fie cheltuit si pentru translarea meciurilor. Daca UEFA da 1 mil euro ca FMF sa construiasca stadion de fotbal pe nisip, atunci FMF nu
vav
11:52, 07.09.2023
Цитата трали-вали
Здесь не получается поднять бабло, пошли на новый уровень...молодцы, не успокаиваются)))
Какое бабло? 200 лей в год это бабло??
трали-вали
11:40, 07.09.2023
Здесь не получается поднять бабло, пошли на новый уровень...молодцы, не успокаиваются)))
Starsky
11:35, 07.09.2023
...atunci FMF nu poate cheltui bani din acel buget pentru constuctia stadioanelor de fotbal prin raioane, s.a.m.d.
Starsky
11:33, 07.09.2023
Цитата Giovanni Bou
Bai inteligentule eu nu vin de ce poți face cu 200 de lei. Și că atît costa colhozul asta fotbalistic. E vorba că cei de la federație o avut niste calcule că se vor abona un număr x de oameni care să le achite . Când au văzut că stau cu buza umflata , o trecut la plan B . Daca îmi spune cineva că ei de anul trecut pina acum o incercat sa extindă platforma , poți să Io scuipi in fața .. bani in federație o fost și sunt , asa-i olenicenco , asai hincu, asai daghi , asai greci etc etc ? Nu vorbi in necunoștință de cauza și spune că nu sunt bani la federație. Incepind de la raion unde se alocă milioane de lei că sa se joace pe toloace și banii aia trec și în buzunare și nemaovorbind de milioanele de euro care se învârt în prietcr utopice pe foaie la federație .
Eu nu zic ca tot ce scrii tu nu este corect. Ai dreptate in careva chestii, chiar daca le scrii intr-o forma mai agresiva sau mai putin politicoasa.
Cred ca nu e vorba de plan A si plan B. Probabil multi din diaspora s-au adresat la FMF cu intrebarea: de ce nu putem privi meciurile din fotbalul nostru moldovenesc fiind peste hotare. Consider ca era o greseala strategica sa nu dai voie diasporei sa priveasca. Nici nu se explica asta undeva, nici nu se dadea surse alternative unde de dus si de privit. pur si simplu o eroare generica pe ligatv.md si gata. Oamenii stateau cu eroarea asta in fata si nu intelegeau ce trebuie sa faca ca sa poata privi meciul cu echipa sa iubita.
Eu le-am scris email, mi-au raspuns cum stau lucrurile, si am decis singur sa ma uit prin VPN. Acum ca au simplificat lucrurile - imi va fi si mai usor sa privesc.

Referitor la bani in federatie: nimeni nu zice, buzunarul e cu gauri si bani din bugetele alocate probabil se strecoara prin gauri, dar tre sa intelegi un lucru simplu de contabilitate: nu poate un buget alocat de ex. pentru iluminarea stadioanelor, sa fie cheltuit si pentru translarea meciurilor. Daca UEFA da 1 mil euro ca FMF sa construiasca stadion de fotbal pe nisip, atunci FMF nu
Frg
11:04, 07.09.2023
La BOU ista in veata vede ceva pozitiv .
Giovanni Bou
11:03, 07.09.2023
Bai tu ji ești în sectorul 8 la zimbru , tii cu o echipa bou. Ce te scremi aici ?
Цитата Сергей К.
Боу в депатуты! Будет 102 боу!
Kiko
10:48, 07.09.2023
Lavrusa spunei lui Leonea si toata banda, ca din principiu un euro nu dau...
Сергей К.
10:44, 07.09.2023
Боу в депатуты! Будет 102 боу!
Giovanni Bou
10:35, 07.09.2023
Bai inteligentule eu nu vin de ce poți face cu 200 de lei. Și că atît costa colhozul asta fotbalistic.
E vorba că cei de la federație o avut niste calcule că se vor abona un număr x de oameni care să le achite . Când au văzut că stau cu buza umflata , o trecut la plan B . Daca îmi spune cineva că ei de anul trecut pina acum o incercat sa extindă platforma , poți să Io scuipi in fața .. bani in federație o fost și sunt , asa-i olenicenco , asai hincu, asai daghi , asai greci etc etc ?
Nu vorbi in necunoștință de cauza și spune că nu sunt bani la federație. Incepind de la raion unde se alocă milioane de lei că sa se joace pe toloace și banii aia trec și în buzunare și nemaovorbind de milioanele de euro care se învârt în prietcr utopice pe foaie la federație .
Цитата Starsky
Eu cred ca unicii prosti in aceasta situatie sunt acei care se zgarcesc sa plateasca 200 lei pentru un sezon ca sa priveasca meciurile. Si atunci cand merge vreun meci interesant, stau ca prostii si se roaga la livetv.sx sa le dea vreun link gratis sa traga si ei cu un ochi la acel meci.Cate pachete de tigari iti cumperi pe saptamana? Cati bani costa asta?Schimba-ti mentalitatea. Toti vorbiti despre aceea ca bani in fotbal nu sunt, nu se investesc, etc. dar de aici vreti bilete gratis la stadion si translare cu mai multe camere, comentatori, reluari - si tot sa fie gratis.
Săvulean
10:30, 07.09.2023
Acum totul e cu bani băi fraților, cine dorește plătește și privește. 10 euroi pentru un sezon întreg e un preț de nimic, să recunoaștem. Deci nimic personal. Cu timpul probabil rezumatele video vor fi gratis, ca în România și în alte țări, dar asta iarăși, decide tv.
Liniile
10:23, 07.09.2023
Цитата Starsky
Eu cred ca unicii prosti in aceasta situatie sunt acei care se zgarcesc sa plateasca 200 lei pentru un sezon ca sa priveasca meciurile. Si atunci cand merge vreun meci interesant, stau ca prostii si se roaga la livetv.sx sa le dea vreun link gratis sa traga si ei cu un ochi la acel meci.Cate pachete de tigari iti cumperi pe saptamana? Cati bani costa asta?Schimba-ti mentalitatea. Toti vorbiti despre aceea ca bani in fotbal nu sunt, nu se investesc, etc. dar de aici vreti bilete gratis la stadion si translare cu mai multe camere, comentatori, reluari - si tot sa fie gratis.
In multe tari din Europa echipele au cumparat sistemul VAR, asta is bani, iar noi avem doar liniile din VAR)))
vlad
10:09, 07.09.2023
Цитата Мне
вот реально интересно,кто-то готов платить за внутреннюю парнуху .Люди бесплатно не смотрели ,а тут за бабки.Фымыфы возомнили себя АПЛ или Бундеслигой
Ты цену видел? 10 евро - один раз попить пиво. Диаспоре будет интересно. ФМФ все правильно делает, надо развивать медиа рынок.
23432
«Внимание! Этот пользователь написал комментарии под разными никами: 2343»
10:04, 07.09.2023
Цитата Мне
вот реально интересно,кто-то готов платить за внутреннюю парнуху .Люди бесплатно не смотрели ,а тут за бабки.Фымыфы возомнили себя АПЛ или Бундеслигой
А, точняк, ещё и за деньги))
2343
«Внимание! Этот пользователь написал комментарии под разными никами: 23432»
10:03, 07.09.2023
Вот болельщики с Туманного Альбиона радуются)))
Мне
09:54, 07.09.2023
вот реально интересно,кто-то готов платить за внутреннюю парнуху .Люди бесплатно не смотрели ,а тут за бабки.Фымыфы возомнили себя АПЛ или Бундеслигой
Starsky
09:54, 07.09.2023
Цитата Giovanni Bou
Dap huli aici nimeni nu vrea sa achite. Caută prosti de după hotare
Eu cred ca unicii prosti in aceasta situatie sunt acei care se zgarcesc sa plateasca 200 lei pentru un sezon ca sa priveasca meciurile. Si atunci cand merge vreun meci interesant, stau ca prostii si se roaga la livetv.sx sa le dea vreun link gratis sa traga si ei cu un ochi la acel meci.
Cate pachete de tigari iti cumperi pe saptamana? Cati bani costa asta?
Schimba-ti mentalitatea. Toti vorbiti despre aceea ca bani in fotbal nu sunt, nu se investesc, etc. dar de aici vreti bilete gratis la stadion si translare cu mai multe camere, comentatori, reluari - si tot sa fie gratis.
Giovanni Bou
09:49, 07.09.2023
Dap huli aici nimeni nu vrea sa achite. Caută prosti de după hotare
Задай вопрос редакции Moldfootball.com
Другие конференции
СУПЕРЛИГА 2023/24, ФАЗА 1
Команды
И
В
Н
П
Мячи
О
1.
Шериф
14
11
1
2
35-7
34
2.
Петрокуб
14
8
4
2
29-7
28
3.
Милсами
14
9
1
4
20-14
28
4.
Зимбру
14
8
1
5
17-11
25
5.
ФК Бэлць
14
7
1
6
26-22
22
6.
Дачия Буюкань
14
3
3
8
14-32
12
7.
ФК Флорешть
14
3
1
10
18-33
10
8.
Спартаний
14
0
2
12
9-42
2
Бомбардиры
Талал (Шериф)
8 (2)
Гынсарь (Милсами)
8 (3)
Солодовников (ФК Флорешть)
7
Луваннор (Шериф)
7 (1)
Н.Клещенко (Петрокуб)
5
М.Платика (Петрокуб)
5
Анкийе (Шериф)
5
Молочко (ФК Бэлць)
5
Нягу (ФК Бэлць)
5 (1)
В.Амброс (Петрокуб)
5 (2)
Силва (ФК Бэлць)
5 (2)
Ассистенты после Фазы 1
Нягу (ФК Бэлць)
6
Рикардиньо (Шериф)
6
Дану (ФК Бэлць)
5
Мбекели (Шериф)
5
Бивол (Дачия Буюкань)
5
Ревенко (Петрокуб)
5
Т.Лунгу (Петрокуб)
3
В.Амброс (Петрокуб)
3
Котогой (Петрокуб)
3
Жоао Паоло (Шериф)
3
Камара (Милсами)
3
А.Макрицкий (Зимбру)
3
Рэйляну (Зимбру)
3
Молочко (ФК Бэлць)
3