Все новости
Архив новостей
Конкурс прогнозов - Суперлига 2023/24
Лидеры
1. saniok6
223
2. suvorov Лидер Ф2-10 тура
220
3. Фартовый
216
4. Gol Лидер Ф2-7 тура
215
5. RACUCADABRA Лидер 4 тура
213
Перейти к конкурсу
��������...
Лига Чемпионов, 2-й квал. раунд, первый матч
23.07, 20:00 АПОЭЛ (Кипр) - Петрокуб
Лига Европы, 2-й квал. раунд, первый матч
25.07, 20:00 Шериф - Эльфсборг (Швеция)
Лига Конференций, 2-й квал. раунд, первые матчи
25.07, 19:00 Милсами - Астана (Казахстан)
25.07, 19:45 Зимбру - Арарат-Армения (Армения)
Сборная Молдовы U17 проиграла Латвии в последнем матче отборочного мини-турнира к ЧЕ-2024 (видеообзор)
03 октября 2023, вторник

Сборная Молдовы U17 проиграла Латвии в последнем матче отборочного мини-турнира к ЧЕ-2024 (видеообзор) Сборная Молдовы U17 проиграла Латвии в последнем матче отборочного мини-турнира к ЧЕ-2024.

Соперник одержал победу со счетом 3:0, а наши юноши завершали матч вдевятером после двух удалений.

В параллельном матче Польша U17 выиграла у Швеции и заняла первое место в группе. Подопечные Игоря Негреску завершили турнир на последнем месnе в группе.

В элитный этап попадают первые две команды из каждой группы, и пять команд с третьего места с лучшими результатами в прямых играх с лидерами групп. Нидерланды напрямую вышли в элитный этап с лучшим рейтингом УЕФА в этой возрастной группе. Хозяйка турнира, Кипр, также напрямую попала на ЕВРО-2024.

Источник: Moldfootball.com
Администрация сайта не несет ответственности за комментарии, оставленные посетителями. В то же время, администрация призывает читателей вести дискуссии в рамках приличия. Сообщения о политике, религии, языках, содержащие оскорбления, флуд, рекламу или написанные заглавными буквами, могут быть удалены, а доступ на сайт их авторам может быть блокирован на неограниченный срок.
oaia și măgarii
22:52, 05.10.2023
Цитата Negrescu
Și vreți de la mine,am facut ce-am putut
dă o conferință de presă, dacă ai " coaie"! Împreună cu Molovata! Căci el ti-ia băgat pe gât! Și tot el te-a dat de "gol'!
Negrescu
17:18, 05.10.2023
Și vreți de la mine,am facut ce-am putut
Lions
14:31, 04.10.2023
Parinti si amatori , cei de pe acest ''forum' , de ne discutat ca acest turneu este pe seama dlui Negrescu si Mardari .Acum de viitor si trecut , Moldova permanent juca in asemenea turnee cu rezultate similare , necalificarea ! Ieri la meci l-am avut in tribune pe dl Pvel Ciobanu care dupa asemenea turnee venea cu critice dure la antrenorii nationalei si catre jucatori , din ce cunosc, la moment la carma fmf sunt persoane venite nu din domeniul fotbalului ,dar asa numiti menageri si administratori care nu prea inteleg cea fost la acest turneu si cum de esit din groapa asta , vor tacea si vor merge mai departe . Si inca o faza , urmarim cautarea problemei in academia dlui Rebeja , academia este o scoala noua de fotbal care isi face serviciul in modul decis de ei , vin jucatori in numar mare la echipele nationale , mai departe totul depinde de antrenorii ehipelor nationale si conducatorii fmf . Problema este de alt gen , este nevoie de o reprogramare completa a fotbalului moldovenesc , viziuni moderne , implimentare calitativa , respectiv mustrari si eliberari din functii pentru munca necalitativa , incepand cu conducatorii de varf si terminand cu antrenorul ce rateaza misiunea incredintata .
Ha-ha-9-2
13:54, 04.10.2023
Oameni buni ! E dezastru cu antrenorii in toata țara.
Cei care, au o atitudine sunt ignorati.
FMF organizati-va si puneti in dezbateri aceste chestii mai rulați antrenorii mai da-ti sanse si la altii chiar daca sunt foarte si foarte puțini, trebuie constant de schimbat si de incercat//ca oricum nu avem ce pierde. Avem jucatori pentru toate virstele peste hotare care inca nu au fost convocati (e cazul de atras atentie mai bine ) la fel si antrenori sunt peste hotare care sunt implicati de zi cu zi in PRACTICA nu in cabinete ! De fapt si in Moldova mai sunt vreo 2 care inca mai lucreaza. Ajunge atita cu unii si aceeasi !
Bla bla bla
12:54, 04.10.2023
După asemenea dezastru, mai dați încă o funcție lui Negrescu și Mardari.Cu greu poți să le spui cuvîntul antrenori
Очевидность
12:23, 04.10.2023
Всем родителям здесь отписавшимся хочу посоветовать кое-что.настоятельно рекомендую не думать,что ваши дети особенные и из них обязательно вырастет успешный футболист.Хочу немного поделиться предисторией.У меня сын 97-го года,занимался футболом у Михая Андроника на Буюканах.Команда реально была хорошей и сыгранной,часто выигрывали чемпионат и кубок по своему возрасту.Нам родителям казалось,что чуть ли не все станут мегафутболистами,а по факту никто толком так и не заиграл.Причин очень много,от неправильного питания до отсутствия элементарных базовых понятий в плане организации тренировочного процесса.Мораль какова?Пока не поздно,пусть ваш ребёнок занимается ещё чем-то полезным,.может у него способности и предрасположенность к чему то другому.Чтобы стать реально сильным футболистом должно совпасть очень много факторов,и то это не гарантировано.С уважением ко всем.
Buha Baha
11:32, 04.10.2023
Aici nu cred ca antrenorii is neprofesionisti, cit o parte de jucatori is bidle tipice cu aere de fotbalisti, cistiga in campionat la scor mare de la echipe care fac 2 antrenamente pe saptamina si le pare ca deja-s mari fotbalisti, cind dau de un adversar cit de cit de nivelul lor, incep a se purta ca niste porci, asta se refera si la cei de la AFRR si de la Buiucani, ceea ce sa demonstrat prin rosiile primite la urma de Caragheoghi si Efros, unul de la AFRR, celalt a trecut iarna de la Buiucani la Zimbru. Problema de baza a lui Negrescu e ca e un antrenor moale, care a incercat sa fie prieten cu jucatorii, ceea ce nu e tipic fotbalului nostru, p-u ca cit de straniu n-ar suna, moldovenii iubesc sa fii biciuiti, de altfel ei prind steluta si nu mai au pe nimeni de autoritate, la AFRR le string gitul p-u ca in caz de cva ii dau afara (iar asta e o rusine pentru parinti, p-u ca ei iubesc sa se laude ca odorasul lor se antreneaza la cea mai buna academie ), de asta cit de cit ei acolo dau nasul in jos, la Buiucani antrenorii in mare parte urla si-i biciuesc pe jucatori, atunci ei alearga, iar daca nu strigi si incepi in mod normal sa dai indicatii, ei gata, merg la pas, p-u ca asa mentalitate avem. La Zimbru la acest aspect in ultimii ani sa lucrat bn, sau adus antrenori cu experienta, la virste mici, care din start ii pun pe jucatori la loc prin concurenta, acolo nu prea se urla, de asta au si rezultate care nu-s departe de AFRR ce face selectie prin toata tara. Principalul inamic al fotbalului nostru nu e FMF, nu e economia slaba, ci aroganta, unde la jucatori, unde la parintii lor, de asta si n-o sa avem fotbal niciodata, cit nu s-ar investi, cit nu s-ar chinui antrenorii la cluburi.
Eugen
10:15, 04.10.2023
Цитата gusila
Am privit rezumatu de risu lumii jucam acasa 0 puncte .Marele antrenor Mardari sta cu casca la urechi vb cu paznicu sau bet 365 cum sa joace .Fmf trezitiva odata.
Buna asta, clovn da nu antrenor!!!!
Doaroparere
10:06, 04.10.2023
Apropo, foarte mult sper ca cineva din FMF cu functie care poate decide ceva, sa citeasca acest mesaj
In popor este o zicală, cine fuge dupa 2 iepuri nu prinde nici unul !

Poate la una din emisiunile de la wesport un jurnalist mai cu testicule poate da aceastta intrebare:

Cum e posibil sa fii antrenor regional la 2009, antrenor principal la 2008 , antrenor secund la 2007, profesor la scoala federala de antrenori, tutore la scoala federala de antrenori si alte functii care cu siguranță imi scapă ???
FMF nu cer schimbari radicale in fotbal pentru ca este greu ( inteleg) dar o minte mai luminoasa ar putea face legătura intre zicala de mai sus si intrebarea pusă?
Doaroparere
10:00, 04.10.2023
Bună,
Cei ce comentează de ARR sau nu aveti nici un pic de minte sau sunteți parinti de copii
neconvocati ( eu presupun ca a 2 variantă)
Argumente:
1 Rebeja cel mai mare opozant al Federației, 2.Negrescu cu Mardari lingăi Federatiei pina in măduva oaselor ( ambii au cite 3 4 functii in FMF)
3.Negrescu antrenor - director la Buiucani ( citi copii selectati de acolo? )
Cine poate fi si este vinovat de rezultate?? Daca ar fi fost copii mai buni ca la ARR cu siguranta acesti antrenori nu ar fi ezitat sa ii convoace macar din simplu fapt ca FMF se dusmaneste cu ARR iar Negrescu nu ezita sa isi cheme discipolii de la BUiucani dacă meritau !!!
In concluzie dragi comentatori ( parinti) , dvs sunteti una din problemele majore ale fotbalului juvenil din RM , pentru ca una la mina niciodata nu sunteti obiecti, pentru dvs feciorasul mereu va fi cel mai bun si cel mai drag
Doi, incepind de la virsta frageda mereu interveniti in lucrul antrenorului si in procesul de antrenament al copilului dvs crezind ca va pricepeti in toate!
Doar o părere subiectivă, sper sa nu supar pe nimeni
O zi bună
Rodman
09:21, 04.10.2023
Жаль...начали турнир как команда с умением, с характером, борящаяся до конца, а закончили как команда гопников)
479012
08:41, 04.10.2023
Набросились шакалы на игроков и на ребежу. Нашли быстро крайних. Во все времена было правило - за все успехи или неудачи отвечает тренер ! Хватит демагогию разводить. И дальше , ничего что уже лет 20-30 наш футбол в гов…е? А сейчас виноваты игроки и то же ребежа. Откройте глаза и спросите у фмф что они сделали за все эти годы чтобы было не как сейчас! Зимбру , буюканы или ребежа зависят от уровня футбола в стране. А Фмф отдыхает на своих миллионах.
oaia și măgarii
08:18, 04.10.2023
Chiar asa sa fie? Nu cred. Numai critici si nici un cuvant de apreciere. Cred că nu e prea corect. Cumetrii Negrescu, Mardari și Josan prin persoanele lor reprezintă vârful piramidei științei fotbalului moldovenesc. Ei învață, ei antrenează și tot ei controlează. O schemă ideală. Stabilitate și progres: promovări, învoiri, dividende. Chiar sunt bravo! Se vorbește mult despre "Academia Radu Rebeja" - o organizație,în fond, creată de FMF. Care la moment are cel mai mare numar de jucatori promovați la naționale. După atâtea critici aduse din partea conducerii "Academiei Radu Rebeja" către FMF, tot aceiași oameni promovează jucători, cu aceleași rezultate, ca și până la ei. Bravo! O schemă superbă! Se vede, că "furtul miliardului" are urmași destoinici! Și clar lucru, bravii noștri fotbaliști., care repede au priceput regulile fotbalului moldovenesc. Au înțeles cu desăvârșire, că sunt de neschimbat și absolut inamovibili. Deoarece, tata cu mama sunt pe merit apreciați de către "antrenor", care la rândul său e apreciat de "conducere", iar "conducerea" știe cum să rezolve întrebările. Toți sunt bravo!
gusila
«Внимание! Этот пользователь написал комментарии под разными никами: car»
06:41, 04.10.2023
Am privit rezumatu de risu lumii jucam acasa 0 puncte .Marele antrenor Mardari sta cu casca la urechi vb cu paznicu sau bet 365 cum sa joace .Fmf trezitiva odata.
Расмешил
01:47, 04.10.2023
Цитата bossu
eu zic să-l puneți pe iurii ciunciuc antrenor la U17 foarte bun antrenor și precis nu a să selecteze mai mult de 3 de la ARR
Morcra33
23:08, 03.10.2023
Negrescu si Mardari doi antrenori de nota 0 , bravo rezultatele arata profesionalizmul vostru.. demisia
bossu
22:47, 03.10.2023
eu zic să-l puneți pe iurii ciunciuc antrenor la U17 foarte bun antrenor și precis nu a să selecteze mai mult de 3 de la ARR
car
«Внимание! Этот пользователь написал комментарии под разными никами: gusila»
22:08, 03.10.2023
Astai nivelu la marii antrenori Negrescu si Mardari cei care povestesc la cursuri lectii de fotbal.Au locuri bune si salarii de la Fmf si nau treaba de tot fac lei patanii acum orce convocare costa la Mardari.Demisia cu totu si lasati fotbaluu nui avostru.
Bla bla bla
22:01, 03.10.2023
Nu mai dați toată vina pe academia rebeja. Selecția a făcut o Negrescu, el poartă toată răspunderea...0 puncte spune totul ce prezintă ca antrenor
Pentru fotbal
22:00, 03.10.2023
Nu are nimic Rebeja ! Problema e in nivelul campionatului și nivelul de pregatire a jucatorilor la club ! Nu avem antrenori ! Ce tine de jucători trebuie de dat jos nasul , prea drvreme sau facut vedete ! Ce tine de Negrescu , doar teorie si nimic mai mult ! El preda la licentierea antrenorilor , cum???? Dacă singur Nu poate organiza un joc normal ! Trist Ce ne așteaptă! Băieți talentati sunt , antrenori Nu!
Eugen
21:57, 03.10.2023
Цитата Belgia
Sa joci atit de slab la tine acasa. Sa nu faci macar un egal in trei meciuri. Cred ca sa exagerat si se exagereaza cu academia rebeja prea multi jucatori convocati si prea cu nasul pe sus sunt toti. Au fost tavaliti si de Lituanieni pe jos. La primul meci cu Suedia anume aparatorii de la acdemia rebeja au gresit la golurile selectionatei.

Foarte corect, se atrage atenția numai la academia Radu Rebeja
Aroganta
21:15, 03.10.2023
Aroganta tare toată Academia Rebeja, începând de la conducere
Copiii sunt și mai...
Belgia
21:04, 03.10.2023
Sa joci atit de slab la tine acasa. Sa nu faci macar un egal in trei meciuri. Cred ca sa exagerat si se exagereaza cu academia rebeja prea multi jucatori convocati si prea cu nasul pe sus sunt toti. Au fost tavaliti si de Lituanieni pe jos. La primul meci cu Suedia anume aparatorii de la acdemia rebeja au gresit la golurile selectionatei.
jeka
20:42, 03.10.2023
Цитата 2021
Странно, потому что со Швецией хорошо играли.
Согласен, после матча со Швецией большие надежды и ожидания всех переполняли...
Fgh
20:42, 03.10.2023
Пижоны
1x
20:39, 03.10.2023
Epic fail din pacate, capul sus, si munca multa!
2021
20:35, 03.10.2023
Странно, потому что со Швецией хорошо играли.
479012
19:53, 03.10.2023
Негреску убил очередное поколение. Были надежды, игроки нормальные но тренеры своими взглядами опозорили страну. Эти игроки умеют совсем по-другому играть. Но тренеры заставили их бегать и бить по мячу.
zxcvb
17:57, 03.10.2023
Цитата Молд
Cu asa atitudine ...mai bine nici nu esati pe teren , ati jucat in fata propriilor suporteri , ce inseamna sa te crezi mare fotbalisti ...majori nu alta
deacord, rosu primit de Efros confirma acest fapt
Молд
17:57, 03.10.2023
Cu asa atitudine ...mai bine nici nu esati pe teren , ati jucat in fata propriilor suporteri , ce inseamna sa te crezi mare fotbalisti ...majori nu alta
Молд
17:38, 03.10.2023
Poate deja e timpul ca sa dee demisia Negrescu si sa recunoasca ca a gresit cu selectia ? Selectind toata Academia Rebeja? Oare nu mai avem jucatori de peste hotare ? Sau in campionatul intern? Rusine , Rusine si iar Rusine
Задай вопрос редакции Moldfootball.com
Другие конференции
СУПЕРЛИГА 2023/24, ФАЗА 2
Команды
И
В
Н
П
Мячи
О
1.
Петрокуб
10
7
3
0
30-5
24
2.
Шериф
10
5
3
2
16-9
18
3.
Зимбру
10
5
2
3
16-12
17
4.
Милсами
10
2
4
4
11-12
10
5.
ФК Бэлць
10
2
2
6
7-22
8
6.
Дачия Буюкань
10
0
4
6
6-26
4
Бомбардиры
Гынсарь (Милсами)
13 (5)
М.Платика (Петрокуб)
10
В.Амброс (Петрокуб)
10 (3)
Талал (Шериф)
8 (2)
Жоао Паулиньо (Зимбру)
7
Н.Клещенко (Петрокуб)
7
Аларибе (Зимбру)
7
Солодовников (ФК Флорешть)
7
Луваннор (Шериф)
7 (1)
Бадоло (Шериф)
7 (3)
Силва (ФК Бэлць)
6 (3)
Ассистенты чемпионата
Рикардиньо (Шериф)
10
В.Амброс (Петрокуб)
10
Бивол (Дачия Буюкань)
7
Дану (ФК Бэлць)
6
Т.Лунгу (Петрокуб)
6
Нягу (ФК Бэлць)
6
Камара (Милсами)
5
Рэйляну (Зимбру)
5
Мбекели (Шериф)
5
Ревенко (Петрокуб)
5